Actiunea de curatenie de la Istru inceputa sambata, continua si azi, dar si maine

Actiunea de curatenie de la Istru inceputa sambata, continua si azi, dar si maine

oți locatarii locului D de la Istru au răspuns prezent invitației lansate de Primăria Giurgiu, la acțiunea de curățenie de sâmbătă care a mobilizat așadar zeci de persoane și angajați ai Financiar Urban. Muntele de gunoi de langă blocul respectiv depășise nivelul parterului și reprezenta un focar de infecție pentru toți cei care locuiesc în acest cartier. În doar câteva ore, 80 de metri cubi de gunoi au fost încărcați și transportați cu două mașini mari, dar conform estimărilor celor de la Financiar Urban, această cantitate ar reprezenta doar o treime.
Acțiunea de curățenie a fost reluată astăzi și va fi continuată și mâine, în speranța că tot gunoiul va fi încărcat și zona va căpăta un aspect civilizat, urmând ca la final să fie prezentată statistica totală.
Deși au participat la acțiune, mobilizați și de Grupul de Iniţiativă Locală pentru Incluziunea Romilor, locatarii din căminul D trebuie să înțeleagă faptul că mormanele de gunoi care îi înconjoară le pun în pericol, în primul rând, propria sănătate, dincolo de aspectul neplăcut și de modul primitiv de conviețuire socială.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul MESAJUL PRIMARULUI NICOLAE BARBU CU OCAZIA FLORIILOR

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.